Ohita navigointi
uudenkaupungin huonekaluliike logo

Paikallinen perheyritys palveluksessanne

Kotisi huonekalut 

Kodin huonekalut ovat yksi suurimmista ostoksista elämässä ja ne vaikuttavat olennaiseesti kotisi viihtymiseen. Mukava ja tilaan sopiva sohva, kauniit säilytyskalusteet tai toimiva ruokailutila lisäävät asumismukavuutta. Me haluamme auttaa sinua oikean valinnan tekemisessä.

Monipuolisesta huonekalujen valikoimastamme löydät sopivat huonekalut kaikkiin kodin huoneisiin. Stemma-myymälänä edustamme monia suomalaisia laatumerkkejä. Valikoimissamme on lisäksi muitakin huonekaluja. Meille huonekalujen kotimaisuus, laatu ja kestävyys sekä hinta ovat tärkeitä asioita. 

 

Tutustu laajaan huonekalujen valikoimaan Stemman nettisivuilla tai tule käymään myymälässämme. Autamme sinua löytämään kotiisi sopivat kalusteet. 

Sohvat

Nojatuolit ja rahit

Ruokapöydät ja tuolit

Säilytyskalusteet

Työpöydät ja työtuolit

Vaatekaapit

Huonekalujen kotiinkuljetus- ja asennuspalvelu

Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa ostamasi huonekalut perille sovittuna aikana. Kuljetuspalvelun lisäksi voit tilata meiltä huonekalujen kasauspalvelun, joka sisältää myös pakkausmateriaalin poisviennin. Tarjoamme myös vanhojen kalusteiden, esimerkiksi sohvan, pois viennin ja kierrätyksen vastuullisesti. Kysy lisää myyjiltämme.