Ohita navigointi
uudenkaupungin huonekaluliike logo

Paikallinen perheyritys palveluksessanne

Laadukkaat sängyt ja patjat

Hyvään sänkyyn kannattaa panostaa, sillä hyvät yöunet vaikuttavat suuresti elämänlaatuun. Monipuolisesta valikoimastamme löydät laadukkaat sängyt, patjat, tyynyt ja peitot kaikille perheen jäsenille. Sänkyjä ja patjoja on tarjolla useassa eri leveydessä, värissä, kovuudessa ja hintaluokassa. Stemma-myymälänä edustamme monia laatumerkkejä ja saat meiltä kotimaiset, Suomessa valmistetut patjat ja sängyt. Valikoimissamme on myös laadukkaat Tempur-sängyt ja muut Tempur-tuotteet.

Myyjämme tuntevat hyvin eri tuotteiden ja materiaalien ominaisuudet. Autamme valitsemaan juuri sinulle sopivan sängyn tai patjan. Kerromme miten tuotteet eroavat toisistaan ja mistä hinta koostuu. Uuden sängyn lisäksi kannattaa samalla kertaa hankkia laadukkaat vuodevaatteet.

 

Tutustu laajaan valikoimaan Stemman nettisivuilla tai tule myymäläämme palveltavaksi. Autamme sinua valitsemaan sopivat tuotteet parempaan uneen.

Moottorisängyt ja jenkkisängyt

Runkopatjat ja patjat

Peitot ja tyynyt

Sängyn ja patjojen kotiinkuljetuspalvelu

Kotiinkuljetuspalvelumme toimittaa ostamasi sängyt ja patjat perille sovittuna aikana. Kuljetuspalvelun lisäksi voit tilata meiltä huonekalujen kasauspalvelun, joka sisältää myös pakkausmateriaalin poisviennin. Tarvittaessa viemme vanhan sängyn tai patjan kierrätykseen. Kysy lisää myyjiltämme.